• Lijstenmaker van het jaar
  • Interieur2
  • Interieur3
  • Divers2
  • Lijstenwand

Wie zijn wij

Janssen Inlijstwerk bestaat uit Petra en Bert Janssen en opende de deuren op 12 september 1997. In de tijd die volgde, bouwden we een mooie klantenkring op. Op basis van vertrouwen keren klanten keer op keer terug naar onze inlijsterij. Dit hebben wij niet alleen te danken aan de kwaliteit die wij bieden, maar zeker ook aan het persoonlijke advies, de klantvriendelijkheid en de service die onze klanten bij ons mogen verwachten.


Lijstenmaker met eerlijk advies

Wij hebben ervaren dat de factor tijd al in het eerste contact met een klant een rol speelt. U vertrouwt ons een werk toe om in te lijsten. Wij van onze kant nemen de tijd om u te informeren over verschillende opties om de inlijsting te maken.

Heeft u zelf al een goed beeld hoe de lijst eruit moet gaan zien, dan kunt u wellicht snel tot een keuze komen. Maar heeft u meer tijd nodig of wilt u meer uitleg, dan respecteren wij dat en geven wij u de handvaten en de ruimte om te beslissen.

Al onze inlijst-adviezen zijn vrijblijvend en u bent in dit stadium dan ook nooit verplicht tot aankoop.


Onze visie

Als je iets doet, moet je het goed doen. Vandaar dat wij in 1997 niet zomaar het bordje “INLIJSTERIJ” op de deur hebben gehangen, maar ons terdege hebben voorbereid met een opleiding tot lijstenmaker.


Certificering lijstenmaker - Guild Commended Framer
In september 2011 ontstond in Nederland de mogelijkheid om gecertificeerd lijstenmaker te worden. Daar heeft Petra, als drijvende kracht van de lijstenmakerij, meteen gebruik van gemaakt. De kwalificatie “Guild Commended Framer” is sinds maart 2012 een feit en is voor u een extra bevestiging dat u een verantwoorde keuze heeft gemaakt. Als inlijsten niet vakkundig gebeurt, kan uw kunstwerk onherstelbaar beschadigd raken. Met de juiste inlijst-materialen en technieken kan uw werk voor de toekomst zeker gesteld (geconserveerd) worden.

Pin It
FaLang translation system by Faboba

Contact

Janssen Inlijstwerk
Veldbies 4
6075 GN Herkenbosch
T: 0475-536313
E : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
gratis parkeren voor de deur

contactformulier & route

Privacybeleid

Openingstijden

Na 8 februari 2021

U kunt vrij binnen lopen op:
Woensdag  : 13.00 - 18.00
Vrijdag        : 09.00 - 18.00
Zaterdag     : 09.00 - 16.00

AFWIJKENDE TIJDEN

I.v.m. met de landelijke lockdown zijn wij t/m 8 februari gesloten

Daarna kunt u weer terecht, ook op afspraak. Deze maakt u telefonisch, per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
afspraakicon via de online afspraken-kalender

 

Waar we trots op zijn:

gecertificeerd lijstenmaker in de buurt van Roermond, Weert, Venlo en Sittard


Lid van Art en Frame, de branchevereniging voor kunst en lijsten
  Beste lijstenmaker van Nederland 2016-2017  Beste lijstenmaker van Nederland 2017-2018